Category: JANA PENDAPATAN

TIBA MASA UNTUK MENCARI PENDAPATAN SAMPINGAN

Assalamualaikum, salam ceria semua 🙂 Hari ni jalan-jalan di facebook, terbaca pula beberapa post dari kawan-kawan fb yang mengeluh kerana duit selalu tak cukup. Katanya,  setiap kali dapat gaji, beliau akan terus membuat bayaran segala hutang piutang termasuklah hutang kereta,…

Menambah Pendapatan 3,4,5 Angka?

Assalamualaikum/salam sejahtera semua, Hari ini saya nak sharing dan war-warkan kepada anda yang masih mencari-cari peluang untuk menjana pendapatan tambahan dengan bisnes Shaklee. Bisnes Shaklee bukan la sistem cepat kaya, yang mana anda masuk hari ni, minggu depan dah kaya.…

Peluang Jana Pendapatan

Selamat datang ke dunia Shaklee – di mana Falsafah, Produk dan Rancangan Perniagaan kami bersatu bagi mewujudkan Peluang Shaklee.  Pelan Jualan Shaklee merupakan satu program yang unik dari segi kewangan, ganjaran insentif, perkembangan jualan serta kepimpinan. Ia membantu rangkaian perniagaan…

JOM BERBISNES

Jom Berbisnes, dari rumah pun boleh mula bisnes, part time, full time, offline, online…semua pilihan anda sendiri 🙂 Harga minyak dah naik 20sen kan, sekali dengar macam kecil je tapi kesannya sangat-sangat lah besar, lebih-lebih lagi pada mereka yang bergaji…

Anggaran Bonus Tahunan Shaklee Leaders

Ini adalah anggaran GANJARAN TAHUNAN Shaklee LEADERS. Kenapa perlu anda Pilih Group saya dan bukan group lain????KERANA : ♥ Upline yang berdedikasi ♥ Jaringan kumpulan Shaklee yang hebat ♥ Plan pemasaran syarikat yang adil ♥ Rangkaian produk yang terbukti berkesan…