Category: JOIN AHLI

JOM BERBISNES

Jom Berbisnes, dari rumah pun boleh mula bisnes, part time, full time, offline, online…semua pilihan anda sendiri 🙂 Harga minyak dah naik 20sen kan, sekali dengar macam kecil je tapi kesannya sangat-sangat lah besar, lebih-lebih lagi pada mereka yang bergaji…

Anggaran Bonus Tahunan Shaklee Leaders

Ini adalah anggaran GANJARAN TAHUNAN Shaklee LEADERS. Kenapa perlu anda Pilih Group saya dan bukan group lain????KERANA : ♥ Upline yang berdedikasi ♥ Jaringan kumpulan Shaklee yang hebat ♥ Plan pemasaran syarikat yang adil ♥ Rangkaian produk yang terbukti berkesan…

Jana Pendapatan Hanya Dengan Online

MENJANA PENDAPATAN SAMPINGAN DENGAN SHAKLEE Seronok kan bila kita boleh tambah pendapatan hanya dengan duduk bersama si manja anda dan online sahaja, x perlu menggendong anak ke mana2 hanya utk mencari pendapatan tambahan, betul x? Jika anda terfikir untuk membuat…

MENDAFTAR SEBAGAI AHLI@PENGEDAR SHAKLEE

Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli @ pengedar Shaklee ?Anda boleh mendaftar dengan membuat pembayaran untuk registration fee sebanyak RM65 ataupun membuat pembelian melebihi 200 points (dalam lingkungan RM 700) untuk mendapat keahlian percuma. Anda cuma perlu menghubungi saya (saya akan…

Menjana Pendapatan Sampingan dan Lumayan

Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli @ pengedar Shaklee?  Anda boleh mendaftar dengan membuat pembayaran untuk registration fee sebanyak RM65 ataupun membuat pembelian melebihi 200 points (dalam lingkungan RM 700) untuk mendapat keahlian percuma. Anda cuma perlu menghubungi saya (saya akan…