Category: PAPA & MAMA

Lepas Pantang Makin Slim, Makin Cantik?

Kenapa mommies lepas pantang yang amalkan full set vitamin Shaklee, selalunya lepas naik kerja, mesti orang akan tegur  . Hehe bukan tegur apa,  cuma ramai mommies aka customer yang bagitau lebih kurang ayatnya macam ni 👇👇👇 . “Budak-budak ofis ramai…

LECITHIN MENGURANGKAN BENGKAK SUSU

Shaklee Kulai : Lecithin Membantu Mengurangkan Bengkak Susu Selalu kita fikir lecithin hanya untuk orang yang nak menguruskan badan kan? Dan untuk menguatkan ingatan, betul tak? Sebenarnya lecithin mempunyai banyak manfaat untuk kesihatan kita. . Dan salah satu manfaat lecithin…

APA ITU CINCH SHAKE MIX SHAKLEE?

​Apa Itu Cinch Shake Mix? | Cinch Shake Mix adalah meal replacement yang lengkap untuk membantu anda kenyang dan membakar lemak. Haaa bakar lemak tau, sihat dapat, kurus dapat.  . Chake Mix bukan sahaja sedap, membakar lemak, mengenyangkan, menguruskan badan, tapi…

KEBAIKAN GARLIC COMPLEX SHAKLEE

Kebaikan Garlic Complex Shaklee | Ramai yang tertanya-tanya apakah kebaikan atau manfaat yang kita boleh dapat dari Garlic? Banyak sangat kebaikan Garlic ni atau bawang putih ni. Garlic yang diguna dalam garlic complex shaklee ni pun bukan calang-calang bawang putih.…