Category: Vitamin E

RAHSIA KULIT MULUS MENAWAN TANPA PARUT

Vitamin E sering dilabelkan sebagai vitamin KECANTIKAN dan vitamin CINTA ^_^ Kalau nak tau Jennifer Lopez yang cun melecun tu pun amalkan vitamin E untuk mengekalkan kecantikan beliau. KEBAIKAN VITAMIN E Paling best vitamin E ni membantu menghilangkan parut jerawat…

CARA MUDAH MENGHILANGKAN PARUT JERAWAT

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua pembaca, tak lama lagi dah nak masuk bulan Ramadhan di mana semua umat Islam akan berpuasa selama sebulan. Bagi anda yang ada masalah parut jerawat tentu tercari-cari cara mudah untuk hilangkan parut jerawat tu kan…

Vitamin E + Gla Complex

Assalamualaikum/salam sejahtera semua Hari ni saya nak cerita mengenai kebaikan Vitamin E dan GLA Complex, semestinya formula istimewa dari Shaklee, peneraju supplement semulajadi yang telah bertahan selama 57 tahun.  1) VITAMIN E Vitamin E memang terkenal sebagai vitamin untuk kecantikan.…

Hilangkan Parut Jerawat Dengan Shaklee

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua, Nak cerita pasal jerawat dan PARUT jerawat hari ini. Saya sendiri ada masalah jerawat sederhana ringan yang mungkin di sebabkan stress, pemakanan yang tak seimbang dan hormon tak stabil kot hehe Saya mulakan detoks dengan…

Shaklee Untuk Kulit Cantik Berseri

Bismillahirrahmannirrahim….Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua ^_^Siapa tak nak kulit cantik kan???? Semua nak, kecantikan kulit luara bermula dengan dalaman kita yang sihat, baru la terpancar keserian tu betul x??? Kulit yang kusam, tak sekata, berjerawat dan pori-pori terbuka merupakan masalah biasa…

Nak KULIT ANJAL dan GLOWING di HARI RAYA nanti??

Jom kita berCOLLAGEN, berVITAMIN dan guna Skin Care Shaklee-Nutriwhite yang Marvellous ini. Tiada bahan kimia berbahaya seperti paraben dll. Sekali cuba, pasti jatuh hati. Produk Shaklee bertaraf antarabangsa dan semestinya selamat, semulajadi, halal dan berkesan. Telah melalui begitu banyak penyelidikan untuk…