Anak Sembelit? Dah Tak Tahu Nak Buat Apa Lagi?

Anak Sembelit? Dah Tak Tahu Nak Buat Apa Lagi? 
.

“Dulu anak akak sembelit teruk. Dah cuba macam-macam cara, produk, petua tapi tak menjadi. Tetap juga bila nak buang air tu menangis, berlari sana sini. Kadang sampai berdarah.

.

Sekarang akak happy sangat sebab anak akak memang serasi dengan Meal Shakes. Dah tak ada sembelit. Badan pun sihat. Dah jarang demam atau selsema. Alhamdulillah, dah tak takut nak buang air dan makin bijak.”

-Kak Rose

Setiap bulan sediakan Meal Shakes untuk anak bongsunya

.

Apa Kebaikan Meal Shakes?

.

Nutrisi Lengkap

?menyediakan 24 jenis vitamin, mineral dan zat perlu. Kekurangan pengambilan zat boleh menyukarkan kadar serapan vitamin dan mineral oleh tubuh kita. Ia turut mengandungi lecitin soya yang bekerjasama dengan vitamin larut lemak

?membekal nutrisi kepada sel tubuh

kaya dengan protin  (tidak mengandungi laktosa)

?membantu pembinaan sel-sel kulit, kuku, rambut, organ, darah, imun dan lain2

?membantu tumbesaran

?mengandungi asid folik, biotin, kaya dengan kalsium dan magnesium yang diperlukan untuk membina  tulang dan sel2 untuk proses membesar

.
Anti-Oksida

?mengandungi vitamin A. C, E, zink, selenium yang merupakan agen antioksidan yang bertindak melawan jangkitan dan melambatkan proses penuaan

?mengembalikan seri wajah

?mengansdungi vitamin B yang lengkap, zat besi dan kuprum yan cukup untuk membina sel2 darah merah yang sihat, sekaligus memberikan kompleksi  wajah/kulit yang lebih cantik

.

Detoksifikasi

?kaya dengan serat larut untuk membantu membuang lemak berlebihan dan sisa buangan dari perut dan usus

.
Rasa Yang Lazat

?minuman yang lazat untuk diambil bersama fruktos semulajadi, ?penggantian segera terhadap kekurangan vitamin, mineral dan juga tenaga. 

?tidak mengandungi sebarang pewarna atau gula tiruan. Lazat untuk dinikmati oleh semua golongan

.

TAHUKAH ANDA?

Meal Shakes mengandungi Al-Manna (Acacia Gum) iaitu sumber prebiotik(makanan probiotik iaitu bakteria baik) semulajadi yang menjadikan usus SIHAT

Acacia Gum  atau gum arabic, juga dikenali sebagai al-Manna ni adalah sejenis dietary fiber, yang juga memberi kesan prebiotik dan sangat bermanfaat untuk kesihatan kita.

.
Di negara Arab ia digelar “Bread from Heaven” kerana Arabic Gum atau Al-Manna ini ada disebut di dalam kitab Al-Quran dalam surah Al-baqarah ayat 57.

.
“ Dan kami telah menaungi kamu dengan awan (panas matahari di padang pasir) dan kami turunkan kepada kamu “manna dan salwa”, (serta kami berfirman):, Makanlah dari makanan yang baik yang kami telah kurniakan kepada kamu”, dan tidaklah mereka menganiaya kami (sebab mereka kufurkan nikmat itu) tetapi sebenarnya mereka adalah menganiaya diri sendiri“

 – Surah Al-Baqarah Ayat 57

.

TESTIMONI MEAL SHAKES ATASI MASALAH ANAK SEMBELIT

.

Tiada Lagi Sembelit Dengan Meal Shakes

.

Sembelit Dan Ekzema Dah Tak Ada. Selera Makan Bertambah

.

Anak Buang Air Lawas Dengan Meal Shakes

.

Testimoni Meal Shakes : Pembuangan Lancar, Kulit Cantik

.

✔ Kenapa mesti memilih Shaklee sebagai pilihan no 1?

》Terbukti HALAL

》Mendapat Kelulusan KKM

》Tiada Kesan Sampingan

》Terbukti Semulajadi Dan Berkesan

》Terbukti Selamat

》Produk pertama, Vitalea telah berusia lebih 100 tahun
.

Set Lengkap Anak Sihat Dan Bijak Shaklee

.

✔ Nak Order? 

.

Anda boleh membuat pesanan secara online dengan hanya menggunakan kad debit/kad kredit. Klik pada gambar di bawah ?

.

Meal Shakes Shaklee Atasi Anak Sembelit

Welcome To Shaklee Online Ordering

.

Atau 

.

Boleh hubungi saya seperti no di bawah,

☎ Whatsapp/Telegram Ell : 016-7113576

.

✔ Penghantaran ke seluruh Malaysia dan Singapura (CityLink, SkyNet, Poslaju)

.

Setiap pelanggan elnaomie.net akan menerima konsultansi sebelum dan selepas pembelian ☺

.

BAGAIMANA BELI SHAKLEE HARGA MURAH?

Ingin dapatkan Diskaun Harga Ahli 15%-33% (mengikut jenis produk), daftar sekarang sebagai ahli Shaklee. Dan nikmati potongan harga yang menjimatkan.

.

Bagaimana untuk mendaftar sebagai Ahli Shaklee? Mudah sahaja. Anda klik di sini Daftar Sebagai Ahli Shaklee

.

#CODShakleeKulai #CODShakleeSenai #CODShakleeJB #CODShakleeBBU #CODShakleeSingapore #CODShakleeLarkin #CODShakleePasirGudang

4 comments for “Anak Sembelit? Dah Tak Tahu Nak Buat Apa Lagi?

  1. March 11, 2017 at 4:03 pm

    Anak jika sembelit memang hati ibu yg paling risau. Mujur ada meal shakes shaklee.

  2. March 11, 2017 at 4:03 pm

    Anak jika sembelit memang hati ibu yg paling risau. Mujur ada meal shakes shaklee.

  3. March 11, 2017 at 7:25 pm

    Mealshakes sy memang berikan kepada anak2 sy setiap hari..cuma mesti pastikan ckup minum air juga..alhamdulillah dapat bagi anak2 khasiat mealshakes shaklee

  4. Chris
    March 14, 2017 at 11:53 am

    Anak sy..mencecah 1tahun ja dah bg mealshakes. Sbb rmai org kata anak tak sembelit bila consume mealshakes shaklee. Jd sy mmg dh niat ckup umur ja msti bg Mealshakes. Smpi skrg mmg xpernah sembelit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current ye@r *