Author: elnaomie

Saya merupakan pengedar sah Shaklee sejak November 2012. Mula mengenali Shaklee semasa mengandung anak kedua dan mula jatuh cinta pada Shaklee dan ingin berkongsi kebaikan vitamin semulajadi ini kepada lebih ramai orang. Misi untuk meningkatkan nilai kehidupan lebih ramai insan.

Promo November 2012- Alfalfa Complex

Alfalfa Complex – Superb Product for Health & BeautyKegunaan Alfalfa Complex : – Milk booster– Mencuci dan merawat dalaman wanita– Sebagai detox mencuci usus (weight management) – Pelawas bagi yang sembelit– Merawat allergy, resdung dan ekzema– Merawat sendi (arthritis)– Antikulat–…

Anak Picky Eaters? Sembelit? Jom MEALSHAKE Shaklee

Perlu ke vitamin untuk kanak-kanak? Sebenarnya tidak perlu jika anak-anak tidak cerewet atau memilih makanan.Ikan, daging, telur, sayur-sayuran, buah-buahan, kekacang dan hasil tenusu seperti piramid makanan sesuai dengan keperluan hariannya dan betul cara penyediaannya. Namun, kebanyakkan kanak-kanak sangat memilih makanan.Di…

Produk Hebat!!!! Get Clean® Water Pitcher

Get Clean® Water merupakan sistem penurasan air multi-paten baru yang menghasilkan air yang lebih sihat. Berbanding dengan jag air yang lain, Get Clean® Water menggunakan sebatang blok karbon padu untuk membersihkan air anda serta mengurang kan bahan-bahan cemar yang sukar…

Kebaikan GLA Complex untuk Kesuburan Wanita

Dah mencuba pelbagai cara untuk dptkn cahaya mata tp masih belum berhasil? Jom makan GLA Complex. Ini la rupa GLA Complex Shaklee. Secara ringkasnya mengenai kebaikan GLA Complex :* Membantu mengawal & mengatur kitaran haid* Membantu meningkatkan kesuburan * Melegakan…

Cadangan Pengambilan Vitamin Mengikut Keperluan

Berikut adalah cadangan suplemen dan vitamin SHAKLEE mengikut keperluan dan jenis-jenis masalah kesihatan. Untuk penyakit-penyakit yang memerlukan diagnosis, perlu mendapatkan nasihat doktor terlebih dahulu Ibu MenyusuVita-Lea, Vitamin C, B-Complex, Alfalfa, Energizing Soy Protein (ESP), Oste-Matrix, Omega Guard dan Performance Drink…

Set Berpantang yang Best

BismillahirahmannirrahimAssalamualaikum dan Salam Sejahtera Semua 🙂Masih tercari-cari Set Berpantang? Hari ni sy nak warwarkan mengenai set berpantang shaklee. Ramai yang dah mencuba dan berpuashati. Saya sendiri dah cuba set berpantang ni masa bersalin anak kedua, memang sgt berpuashati dan recommended kat…