Author: elnaomie

Saya merupakan pengedar sah Shaklee sejak November 2012. Mula mengenali Shaklee semasa mengandung anak kedua dan mula jatuh cinta pada Shaklee dan ingin berkongsi kebaikan vitamin semulajadi ini kepada lebih ramai orang. Misi untuk meningkatkan nilai kehidupan lebih ramai insan.

ADVANCED JOINT HEALTH TABLET

Hadiahkan utk diri sendiri serta parents kta yang mengalami masalah sakit sendi, lenguh2 kaki dan badan. Ini lah salah satu cara untuk membuat parents kita happy dan of course kita nak parents kita sihat kan 🙂 Banyak faktor yang mempengaruhi…

HANGAT!!! Faedah & Kebaikan ESP yang TERBAEK!!!!!

Faedah & Kebaikan Energizing Soy Protein Shaklee Energizing Soy Protein Shaklee telah diiktiraf di seluruh dunia dengan menjalankan kajian klinikal yang paling banyak ke atas produk dan protein kualiti tinggi yang diperbuat daripada tumbuh-tumbuhan. Ia mengandungi hanya kacang soya non-GMO…

VITAMIN LENGKAP ANAK-ANAK

Salam sejahtera buat semua pengunjung blog ElShaklee ini. Halooo… 🙂 Hari ni saya nak kongsikan pengalaman saya dan kawan2 lain yang menghadapi masalah anak kurang selera makan atau anak yg tidak mengambil makanan berzat yg mencukupi. **Ini antara situasi yang…

Menjana Pendapatan Sampingan dan Lumayan

Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli @ pengedar Shaklee?  Anda boleh mendaftar dengan membuat pembayaran untuk registration fee sebanyak RM65 ataupun membuat pembelian melebihi 200 points (dalam lingkungan RM 700) untuk mendapat keahlian percuma. Anda cuma perlu menghubungi saya (saya akan…

Perut Buncit?? Big Belly???

Anda mempunyai masalah perut buncit?meh saya nak share tips mudah kempiskan perut..semoga ianya memberi manfaat kpd anda…    Ramai org cakap perut buncit ni tanda senang hati hehe mungkin jugak..tapi perut buncit ni menjejaskan penampilan seseorang dan boleh menyebabkan rasa…