Cara Mudah Dan Berkesan Hilangkan Blackhead 

Cara Mudah Dan Berkesan Hilangkan Blackhead | Ramai yang asyik picit-picit nak keluarkan blackhead kan. Lepas tu bengkak hidung merah je. Masalah tak selesai juga. Lepas 1-2 hari, blackhead bertandang lagi. Pening kan? 

Dah, jangan pening-pening lagi. Stress antara punca muka berminyak dan naik jerawat tau. Kak ell suggestkan guna je Make Up Remover By Nutriwhite. Best sangat, kak ell dan ramaiiii orang dah jadikan benda ni sebagai rutin harian. Syokkk

Ada orang yang 1st impression mesti cakap “Saya tak pakai make up, so tak perlu benda ni”

.

Bukan macam tu sis, bukan bila sebut make up remover je ingat orang yang make up tebal je kena guna. Nope.

.

Kita keluar rumah, kena la pakai protection. Pakai krim yang boleh protect kulit kita.  Kalau tak pakai apa sekalipun, muka kita tetap terdedah pada ASAP, PELUH, pelbagai bakteria yang MENYUMBAT PORI-PORI kita. Tu yang senang jadi jerawat dan blackhead.
.

Rugi tau tak pakai make up remover ni. Sangat lembut dan bertindak macam scrub. Kulit kita tak jadi kasar. Rasa licin dan moist. Blackhead pun senang tanggal. 

.

Nutriwhite Make Up Remover ni wowww sangat sebab kita boleh guna setiap hari. Scrub biasa kat pasaran kebanyakannya jenis berbiji yang kasar, dan bukan untuk harian. Orang kulit jerawat tak boleh guna kan?

.

TAPIIIIII….Nutriwhite Make Up Remover ni water based. Tekstur dia macam gel. Picit ckett je dan gosok perlahan-lahan pada seluruh muka, terutamanya pada T-zone. Masa kita gosok tu, kekotoran yang ada kat kulit akan bergumpal keluar. Nampak gel tadi akan jadi hitam. Selepas itu, cuci bersih. Dan boleh mulakan dengan Nutriwhite Foaming Cleanser pula. 

.

Ramai yang dah cuba sendiri make up remover ni rasa rugiii tak cuba awal-awal hehe. Mula-mula ada yang pandang enteng je kat benda ni kan. Sekarang, dah jadi item palingggg diorang sayang

.

Tu la, kak ell dah bagitau awal, hangpa yang tak percaya hehe. Ada customer kak ell yang dahi dia banyak JERAWAT PASIR, sekarang dah licinnnn uolsss. Hidung banyak blackhead sekarang dah selembut sutera cewahhh. Dah tak payah ke spa. Buat sendiri je kat rumah. Produk berkualiti, natural dah ada. Just tinggal apply je kat muka. Boleh la hujung minggu buatkan facial kat muka husband/wife hehe boleh merapatkan lagi kasih sayang, tak gitu 😄

.

1 tube make up remover ni tahan dalam 6 bulan mengikut kekerapan penggunaan.

.

Best kan, balik kerja je gosok-gosok kulit, jadi licin, lembut, blackhead pun senang keluar. Best sangat rasa bila kotor-kotor yang menyumbat pori-pori keluar. 

.

Nutriwhite ni skincare bertaraf international, dihasilkan oleh saintis Jepun. Tau la jepun ni memang sangat terken dengan produk kecantikan tapi yang ni special sebab dikaji dan diformulakan oleh saintis dan pakar kulit. Bukan calang-calang. Siap ada ujian klinikal. 

.

Ramai yang dah biasa pakai skincare S*I* Cl****** dan lain-lain dah cuba, percaya dan sekarang pilih Nutriwhite. Skincare tip top pada harga yang lebih affordable, katanya.

Apa Kandungan Nutriwhite Make Up Remover?

Nutriwhite dihasilkan dari tumbuhan dan bunga semulajadi

Apa Manfaat Nutriwhite Make Up Remover? 

.

Lebih Dari Sekadar Make Up Remover

Jom kita lihat Testimoni Pengguna Make Up Remover By Nutriwhite pula. 

Apa pengakuan jujur mereka ni? Menarik tau 😍

.

Testimoni Nutriwhite

Testimoni Nutriwhite – Whitehead banyak keluar

Testimoni Nutriwhite – Whitehead, blackhead keluar. Kulit licin dan lembut

Testimoni Nutriwhite – Blackhead tak ada, hidung licinnn

Testimoni Nutriwhite – Jerawat kurang naik, kulit muka moist

.

Nak kesan yang lagi superb, lagi meletop-letop? Amalkan Set Asas Nutriwhite 

Set Asas Nutriwhite By Shaklee

Nak lagi marvellous? Jaga kulit seperti princess? Amalkan Set Lengkap Nutriwhite

Kulit muka kena la jaga sebaiknya kan. Tak nak muda-muda dah keluar jeragat, kulit kusam dan sebagainya. Dalam masa yang sama, nak yang natural dan selamat untuk jangka masa panjang. 

Set Lengkap Nutriwhite By Shaklee

Bagaimana nak dapatkan Set Nutriwhite by Shaklee ni?

.

UNTUK TEMPAHAN, SILA WHATSAPP KAMI DISINI : http://www.wasap.my/60167113576

.

Update : Stok semakin menyusut. Buat tempahan awal ya ☺

BAGAIMANA BELI SHAKLEE HARGA MURAH?

Ingin dapatkan Diskaun Harga Ahli 15%-33% (mengikut jenis produk), daftar sekarang sebagai ahli Shaklee. Dan nikmati potongan harga yang menjimatkan.

.

Bagaimana untuk mendaftar sebagai Ahli Shaklee? Mudah sahaja. Anda klik di sini Daftar Sebagai Ahli Shaklee

.

Selepas anda klik link tersebut, anda scroll ke bawah sekali dan klik “JOIN NOW”. Isikan butiran anda disitu.

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current ye@r *