Hilangkan Sembelit Dan Perut Buncit Dengan Herblax

Hilangkan Sembelit Dan Perut Buncit Dengan Herblax | Adakah anda membuang air dua kali sehari? Haaa ada yang buang air seminggu sekali? Atau dua minggu sekali?
.

Bahaya tau usus kotor sebab ia menyebabkan badan kita bertoksin. Zaman sekarang ini kita banyak makan makanan segera dan makanan yang kurang berkhasiat.

.

Makanan yang tidak sihat ini dan ditambah pula dengan zat kimia, menyebabkan kerak dan lendir serta toksin melekat dan terkumpul dalam usus kita. 

.

Lagi teruk bila kita pula kurang minum air kosong. Maka, najis dan toksin itu duduk diam-diam dalam usus kita. Pergerakan usus menjadi perlahan. Seminggu sekali baru buang.

.

Selain itu, usus yang penuh toksin akan menyebabkan simptom seperti :

  • Kulit senang berjerawat
  • Badan mudah letih dan lesu
  • Perut buncit
  • Mulut berbau busuk
  • Bau badan yang kuat
  • Daya tahan badan menurun
  • Kulit gatal-gatal
  • Sakit sendi
  • Daya ingatan dan tumpuan lemah
  • Dan banyak lagi

.

Dan yang paling bahaya, bila usus penuh toksin akan meningkatkan risiko kanser kolon!

.

Kanser kolon boleh dicegah

Perlu peka pada perubahan buang air besar

.

Apa Nak Buat Untuk Bersihkan Usus?

Anda boleh detox dengan mengamalkan pemakanan yang sihat, gaya hidup aktif dan makan Herblax.

.

APAKAH KANDUNGAN HERBLAX?

.

Kandungan herblax

Herba-Herba Semulajadi Dalam Herblax

.
Senna Leaves – Merangsang tindakan pembersihan yang lembut pada usus dan perut, mempercepatkan proses detoksifikasi dan mengurangkan penyerapan lemak.

.

Buckhorn Bark – Melembutkan najis untuk memudahkan pergerakan dan memberikan lembapan kepada usus.

.

Licorice Root – Membantu proses detoksifikasi.

.

Fennel Seeds – Mengeluarkan toksin yg terkumpul akibat lebihan makanan dan pengambilan alkohol, membantu pencernaan dan berkesan untuk masalahsembelit dan kembung perut atau usus.

.

Anise seeds – Merangsang pengeluaran jus gastrik untuk membantu proses pencernaan.

.

Rhubarb root – Herba yang banyak digunakan dalam perubatan Cina untuk digunakan sebagai antibiotik.

.

Blue Malva Flower – Membantu proses detoksifikasi dan mengimbangi tekstur kulit.

.

Culver’s root – Membantu masalah lebihan air dalam badan dan asma.

.

Alfalfa leaves – Membersihkan usus, darah dan hati.

.

Jom tengok apa kata pengguna-pengguna yang dah amalkan Herblax. 

.

Untung siapa yang makan. Badan ringan, perut kempis, kulit pun dapat tempias.

.

Testimoni herblax atasi sembelit

Flush cuci habis. Legaaaaa….

.

Testimoni herblax atasi sembelit

Dulu 3-4 hari sekali pun payah nak buang

.

Testimoni kurus shaklee

Dari saiz baju 50 dah tukar ke 46

.

Testimoni herblax

Perut slim je lepas membuang

.

Serius lepas kita membuang, perut kita jadi kempis atau leper. Apa maknanya tu? Itu maknanya najis, lendir, kerak, angin yang berkumpul tu semua keluar.

.

Memang sedap badan bila usus kita bersih. Tapi ada syarat tau. Syarat apa pulak ni hehe. Syaratnya mudah. MINUM AIR KOSONG 2-3 LITER SECARA BERKALA SEHARI. Herblax ni nak buat kerja kena ada air yang cukup. Kalau anda tak minum air, susah la cik herblax nak buat kerja.

.

Contoh, kalau kita nak bersihkan toilet atau laman. Nak sental-sental tu kena ada berus, sabun dan air. Banyak pakai air kan?

.

MACAM MANA NAK DAPATKAN HERBLAX NI?

.

Anda boleh dapatkan secara online dengan menggunakan kad debit atau kad kredit. Klik gambar di bawah

.

Welcome To Shaklee Online Ordering

.

BAGAIMANA BELI SHAKLEE HARGA MURAH?

Ingin dapatkan Diskaun Harga Ahli 15%-33% (mengikut jenis produk), daftar sekarang sebagai ahli Shaklee. Dan nikmati potongan harga yang menjimatkan.

Klik Di Sini Untuk Daftar Sebagai Ahli Shaklee

Selepas anda klik link tersebut, anda scroll ke bawah sekali dan klik “JOIN NOW”. Isikan butiran anda disitu dan pihak kami akan hubungi anda.

.

Anda juga boleh hubungi saya untuk membuat order atau pendaftaran.

Hubungi saya, http://wasap.my/60167113576

.

Setiap pelanggan elnaomie.net akan menerima konsultansi sebelum dan selepas pembelian.

8 comments for “Hilangkan Sembelit Dan Perut Buncit Dengan Herblax

  1. March 13, 2017 at 8:32 am

    Saya pun amalkan herblax dah sekarang untuk detoks usus. Walaupun bukan tujuan untuk kurus tapi penting oo nak jaga kesihatan usus ni.
    Sebabnya usus yang kotor mengundang penyakit.

  2. March 13, 2017 at 9:22 am

    Dulu saya ada masalah sembelit yang teruk.alhamdulillah konsisten makan Herblax,Ostematrix dan lechitin memang mudah pembuangan

    • elnaomie
      April 18, 2017 at 4:26 am

      Lancar kan, perut pun jadi kempissss

  3. March 13, 2017 at 2:50 pm

    Bagus sangat rasa bila senang membuang..selesa perut sepanjang hari.

  4. March 18, 2017 at 2:26 am

    Kakak saya ada masalah sembelit yang teruk. Kadang 3 hari baru membuang tau. Dapat bayangkan, makan2 tapi tak buang. Kemudian saya bagi dia herblax, memang membuang pun lawas ja. Cubala bagi yang ada masalah sembelit ni

    • elnaomie
      May 1, 2017 at 11:12 am

      Jarang buang air tu yg buat najis keras dan sembelit kan.
      Syukur kakak dettis makan herblax dan dah okay skrg

  5. March 18, 2017 at 3:30 am

    Makan herblax mmg senang nak membuang. Badan pula rasa ringan..skrg rasa lebih sihat.

    • elnaomie
      May 1, 2017 at 11:10 am

      Bagus makan herblax. Bersihkan usus kita kan, baru badan rasa sedap je

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current ye@r *