Ibu Menyusu Kekal Bertenaga Semasa Berpuasa

Ibu Menyusu Kekal Bertenaga Semasa Berpuasa |Tadi dapat feedback customer yang breastfeeding sambil berpuasa. Fully breastfeed. Di pejabat beliau pam, balik rumah menyusukan secara terus.

.
Kata dia, memang dah niat nak bagi susu ibu pada baby dia sampai 2 tahun
Mommy ni keja kadang-kadang kena keluar. Panas. Terkejar-kejar jugak. 

.

Asbab amalkan ESP dan PD ni kata dia dapat supply susu yang cukup. Sometimes terlebih dari kebiasaan ?

.
Kulit pun makin cantik, nampak moist. Sebelum ni kering dan kusam. Ada tenaga ???

.
Suka saya dengar feedback customer. Tu yang makin semangat nak sharing ❤️❤️❤️

.

Dulu saya juga berjuang untuk fully breastfeed sampai anak 2 tahun. Sememangnya tak mudah dan tak juga sukar. Kena ada ilmu, azam, nutrisi yang cukup dan lebih bagus jika ada sokongan dari mereka disekeliling kita

Jom tengok apa kata ibu menyusu yang lain yang amalkan vitamin Shaklee semasa berpuasa. 

#breastfeedingjourney

#titisanemasuntukanak

#ikhtiar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current ye@r *