Kelebihan Daftar Jadi Ahli Shaklee

Kelebihan Daftar Jadi Ahli Shaklee | Sebelum nak daftar apa-apa pun, mesti kita nak tahu dulu apa benefit yang akan kita dapat. Betul tak? 

Contoh, Jusco atau sekarang kita panggil Aeon. Sanggup hakakk beratut daftar ahli J-card sebab nak dapat diskaun masa tu. Segan pulak nak pinjam kad orang. Orang tu pun bayar kan untuk daftar. Bila ada J-card, parking bawah 2 jam pun free. Siap dapat redeem cash voucher lagi. Ehhhh dah terpromote J-card pulak kikiki

Okay, berbalik kepada daftar sebagai ahli Shaklee. Daftar ni bukanlah untuk orang yang nak bisnes je. Ramai juga orang yang daftar hanya untuk makan sendiri satu keluarga. Sebab apa? Sebab utama mestilah nak JIMAT ☺️

OK. Saya senaraikan beberapa kelebihan yang akan kita dapat bila jadi ahli Shaklee. 

Antaranya :

1. Diskaun harga hebat hampir 25%. Kalau ada promosi boleh dapat sehingga 30%
2. Semua dihujung jari. Masuk www.shaklee2u.com.my boleh teruk klik pilihan barangan dan buat pembayaran melalui online. (Nanti kita belajar bagaimana nak guna web)

3. Daftar hanya rm68.90 (tidak termasuk postage) atau boleh dapat free membership bila buat belian minimum 200uv (lebih kurang rm650 ke atas mengikut jenis barang)

4. Cash rebate untuk pembelian yang mencapai 150uv setiap bulan. setiap uv mempunyai nilai yang akan ditukar menjadi cash dan dimasukkan dalam acc setiap 14hb. 

5. Peluang Bisnes (tiada paksaan) hanya pada yang berminat. Selepas point ini kelebihan untuk ahli yang berbisnes

6. Cash bonus setiap 14hb iaitu cash rebate bagi ahli makan sendiri. Pada yang menjual setiap uv menjadi cash bonus. Lagi banyak UV lagi banyak bonus

6. Selepas mencapai 3000uv anda boleh menerima kelebihan yang lain iaitu berpeluang untuk fight Car Bonus & Convention Trip

Berminat untuk daftar sebagai ahli Shaklee? 

Hubungi saya, 0167113576 

www.wasap.my/60167113576 
Details untuk pendaftaran akan saya berikan kepada yang menghubungi saya

Terbuka kepada seluruh rakyat Malaysia termasuk di Sabah dan Sarawak 💕

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current ye@r *