Nak Semak Keputusan Peperiksaan Anak Awal? 

Nak semak keputusan peperiksaan anak awal? |Kali ini saja nak kongsikan mengenai saps ibu bapa. Yang dah ada anak sekolah kebangsaan atau sekolah menengah pasti dah tahu mengenai sistem ini. 

Tapi jangan terkejut, ada kawan saya yang ada anak darjah 4 dan 6 yang tak tahu kewujudan sistem ini. Kiranya ada juga yang tak tahu kan. Jadi posting kali ni untuk beritahu lebih ramai ibu bapa tentang perkara ni 

Saps ibu bapa ini ialah 1 sistem atau website di mana kita sebagai ibu bapa boleh check keputusan peperiksaan anak-anak kita tanpa kita perlu tunggu anak tunjukkan kerta periksaan tersebut. 

Dalam website sapsibubapa ni, kita hanya perlu masukkan no ic anak kita. Klik tahun, jenis sekolah dan kod pengesahan. 

Kemudian, pilih jenis peperiksaan. Akan ditulis markah yang anak perolehi untuk setiap subjek. Kedudukan mereka dalam kelas dan dalam darjah. 

Semoga dengan sistem seperti ini, ibu bapa dapat lebih alert dengan keputusan anak-anak. Dan semoga ibu bapa dapat memberi perhatian yang sewajarnya kepada mereka. 

Dan untuk ibu yang baru ada anak sekolah darjah satu seperti saya mestilah super excited hahaha. Sebelum nak masuk no ic tu, siap doa moga anak dapat keputusan yang terbaik untuk diri dia. 

Alhamdulillah, Aliff dapat keputusan yang cemerlang untuk darjah 1. Semoga anak-anak kita semua terus berusaha mencapai yang terbaik bukan sahaja dalam pelajaran tapi dalam pelbagai bidang. 

Sebagai ibu bapa, kita berikan sokongan dan kasih sayang secukupnya buat mereka. Selain itu, kajian juga menunjukkan bahawa pemakanan memberikan impak yang besar kepada anak-anak. Jadi, ikhtiar berikan mereka makanan yang dapat meningkatkan kesihatan dan kecerdasan.

.

Mengapa mesti memilih Shaklee

✔ Mendapat Kelulusan KKM

✔ Tiada Kesan Sampingan

✔ Terbukti Berkesan

✔ Terbukti Semulajadi

✔ Terbukti Selamat

✔ Harga Mampu Milik
.

NAK DAPATKAN VITALEA FOR CHILDREN HARI INI? POSTAGE KE SELURUH MALAYSIA

Daftar sebagai ahli Shaklee untuk menikmati potongan harga yang menjimatkan. 

Bagaimana untuk mendaftar sebagai Ahli Shaklee? Mudah sahaja. Klik pada “JOIN NOW” atau klik gambar di bawah


===========

CARA ORDER:

===========
☎ Call/ SMS/WhatsApp ke 016-7113576

Anda juga boleh dapatkan Vitalea For Children secara online dengan hanya menggunakan kad debit/kad kredit. 

Klik Sini Welcome To Shaklee Online Ordering



COD Shaklee Kulai, COD Shaklee Senai, COD Shaklee Skudai, COD Shaklee Taman Universiti, COD Shaklee Tampoi, COD Shaklee Bandar Baru Uda, COD Shaklee Kota Tinggi, COD Shaklee Johor Bahru, COD Shaklee Pasir Gudang, COD Shaklee Singapura (Singapore)

Email : suhaily.aj@gmail.com

Like Fb Fanpage : Success Familia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current ye@r *