Sambut Hari Jadi Soffea di Tadika

Sambut Hari Jadi Soffea Di Tadika | Tahun ini ialah tahun pertama anak saya Dhia Soffea bersekolah di Tadika Tunas Genius.

.

Hari jadi Soffea tahun ni, kami cadang untuk sambut kat tadika. Tak adalah nak buat beriya sangat, just nak bagi Soffea dan kawan-kawan happy je. 😄

.

Preparation pun last minute. Tempah kek kat SDS dan siapkan simple goodies yang diharapkan bermanfaat dan supaya anak-anak happy.

.

Sebelum nak buat majlis ni, saya tanya dulu pada cikgu boleh tak pada tarikh sekian-sekian. Tarikhnya ngam pada tarikh harijadi Soffea, 16 Mac 2017.

.

Cikgu cakap boleh je, cikgu lagi suka hehe terus saya order kek. Lepas tu, cadangnya nak cari goodies macam coklat ke jelly ke. Tapi tak nak banyak jajan la. Bising nanti parents hehe
.

Tapi disebabkan kesuntukan masa (ada benda lain kena buat) jadi tak sempat nak survey coklat dan lain-lain. 

.

So last-last saya pergi DIY je, beli topi birthday dengan alat tulis (stationery set) hehe boleh anak-anak guna. Jajan takde sangat, cuma bagi london swiss roll.

.

So, dalam goodies bag ni cuma ada swiss roll dan stationeries set yang comel. 😄

.

Siap-siap Untuk Packing

.

Masa tu juga, whatsapp cikgu tanya berapa boys berapa girls. Maklumlah, benda ni ada kaler biru, pink dan merah.

.

Anak-anak ni bagusnya 1 jenis je goodies, supaya tak berebut. Cikgu pun tak pening hehe
.

Tapi disebabkan tak cukup stok, jadi terpaksalah campur. 
.

Set yang pink, khas untuk girls. Merah dan biru untuk boys. Okay kan? 😄

.

Soffea & Friends!

.

Soffea With Gorgeous Teachers 😘

.

Birthday Gals!

.

Simple & Sweet Goodies!

Simple & Sweet Goodies!

Itu je, simple je kan. Yang penting anak happy, kawan-kawan pun happy.

.

Selamat harijadi Soffea. Semoga menjadi anak yang cemerlang di dunia dan akhirat. Aamiiin
Sayanggggg Adik ❤❤❤❤❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current ye@r *