Tahniah Supervisor Nabilah Atas Pencapaian 2016/2017

Alhamdulillah, salah seorang leader saya, Kak Nabilah yang telah menjadi salah seorang Shaklee Star Achievers.

Beliau telah berjaya merangkul 2 anugerah iaitu New Rank Achievement dan Leadership Consistency. 

Tahniah Supervisor Nabilah

Tahniah Supervisor Nabilah 👏👏👏👏👏👏👏👏
Proud of you,  my great leader. You deserve for it!!! 

Tak pernah jemu sharing kebaikan Shaklee.


1 yang kagum dengan beliau ni, dia tak pernah sekali pun mengeluh. Sentiasa exciteddd. Sangat cekal. 


Walau sibuk sangat kat rumah dengan anak-anak, tapi tetap komited. Anak dia 5 orang tau. Ramai kan. Paling kecil baby lagi, belum setahun pun.

.

Di mana ada kemahuan, di situ ada jalan. Beza orang yang bersungguh ni ialah guru cakap sikit je tapi dia terus bertindak. 

Beza dengan yang tak mahu, guru cakap banyak macam mana pun, dia tetap beri alasan. Tapi nakkan hasilnya. Acaner tu? 

 Setiap orang ada cabaran dan halangan masing-masing. Ada jalan hidup atau ceritanya sendiri. 

Yang membezakan ialah bagaimana kita melihat cabaran itu. Adakah ianya satu masalah, bebanan atau adakah kita fikirkan bagaimana cara untuk menyelesaikan. 

Percayalah, setiap orang ada potensi. Kita perlu berani, percaya pada diri sendiri. Cari guru, cari ilmu, mohon petunjuk Allah SWT dan teruskan berjuang. Jangan sesekali mengalah. 

Semua orang berhak berjaya. Pilihan di tangan kita. Hendak berjaya atau sekadar menjadi penonton mereka yang berjaya. 

Hidup ialah pilihan dan pengalaman akan mematangkan diri kita. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current ye@r *