Testimoni Set Kulit : Jerawat Yang Teruk Beransur Pulih Dalam Masa 3 Minggu Sahaja

Assalamualaikum, dan salam bahagia semua ūüôā

.

Ada tak kawan-kawan yang alami masalah jerawat yang ringan, sederhana atau pun yang agak teruk?

.

Mesti risau kan kalau kita ada masalah jerawat yang teruk. Rasa tak selesa, kurang berkeyakinan dan pastinya tertanya-tanya pada diri sendiri apakah punca jerawat tersebut. Lebih-lebih lagi, jika jerawat tu gatal dan membuatkan kita rasa sakit. Nak buat kerja pun tak best!

.

Dah puas guna macam-macam produk, skincare, jamu, rawatan moden mahupun petua tradisional. Namun kesannya menghampakan? Adik-adik, kakak-kakak, jangan putus asa okay. Saya syorkan rawat masalah jerawat dari dalam. Ya, dari dalam. Dalaman yang sihat penting untuk menentukan apa yang terpancar di luar kan?

.

Jerawat berpunca dari pelbagai faktor. Punca untuk setiap individu tidak sama. Antaranya kerana usus yang kotor menyebabkan badan bertoksin, ada yang disebabkan ketidakseimbangan hormon. Ada pula kerana stress berlebihan. Ada yang kerana faktor pemakanan mahupun penggunaan skincare yang salah. Dan macam-macam lagi.

.

Kali ini, saya nak kongsikan testimoni pengguna yang mengalami masalah jerawat yang teruk. Nampak perbezaan ketara selepas 3 minggu dengan pengambilan vitamin Shaklee. Apa yang adik manis ni amalkan? Haa mesti nak tahu kan? 

.

Beliau konsisten amalkan ESP, Garlic, SR Vita C dan Alfafa. Hasilnya, jerawat semakin surut dan kering.

.

Testimoni Shaklee Jerawat Teruk

Gambar 1 : Selepas 3 minggu

.

Testimoni Shaklee Jerawat Teruk

Gambar 2 : Sebelum

.

Gambar 1 di atas ialah gambar selepas 3 minggu proses detox dan membaiki sel-sel kulit yang rosak dengan vitamin serta protein (ESP) Shaklee.

.

Gambar ke 2 (bawah) ialah gambar beliau sebelum penggunaan vitamin. Nampak ketara perbezaannya kan?

.

Alhamdulillah, selain dapat meredakan masalah jerawat, vitamin ini juga membantu beliau untuk dapatkan badan yang sihat, bertenaga dan cantik. Kira all in one la kan. Masalah jerawat selesai, lepas tu dapat pula bonus kesihatan.

.

Jika anda ada masalah jerawat yang agak teruk dan dah puas guna pelbagai rawatan namun masih hampa, anda boleh rawat dari dalam seperti pengguna di atas. 

.

Anda seorang yang konsisten makan vitamin dan minum air kosong mencukupi setiap hari, pasti akan mendapat hasil yang terbaik. Elakkan kafein kerana ia menggangu penyerapan vitamin dan jaga pemakanan anda ya.

.

Jom bersinar dari dalam atau orang putih kata Glowing From Inside gitu hehehe Berikan kulit kita vitamin dan protein terbaik untuk membaiki kulit kita dari dalam hari ini juga.

.

Untuk pembelian set Jerawat seperti pengguna di atas (ESP, Garlic, SR Vita C dan Alfalfa Complex) secara online menggunakan kad debit atau kad kredit, anda boleh klik gambar di bawah

Klik gambar ini untuk pembelian Shaklee secara online

Welcome To Shaklee Online Ordering

.

Anda boleh tambah (add on) Herblax untuk detox/cuci kerak dan lendir di dalam usus. Bila usus bersih, penyerapan vitamin akan menjadi lebih efektif.

.

Untuk lebih banyak pilihan untuk pembelian vitamin-vitamin dan produk Shaklee yang lain, Klik Link Ini

.

Jika anda berminat untuk mendapatkan vitamin dan produk Shaklee pada harga yang lebih JIMAT selama setahun, anda boleh daftar sebagai ahli Shaklee. Hanya RM68.90 (tidak termasuk postage). 

Klik Link Ini Untuk Daftar . Selepas itu, klik JOIN NOW dan isikan butiran anda di sana. 💟

.

‚úĒ Kenapa mesti memilih Shaklee sebagai pilihan no 1?

„ÄčTerbukti HALAL

„ÄčMendapat Kelulusan KKM

„ÄčTiada Kesan Sampingan

„ÄčTerbukti Semulajadi Dan Berkesan

„ÄčTerbukti Selamat

„ÄčProduk pertama, Vitalea telah berusia lebih 100 tahun

.

Boleh hubungi saya seperti no di bawah,

‚ėé Whatsapp/Telegram Ell : 016-7113576

.

‚úĒ Penghantaran ke seluruh Malaysia dan Singapura (CityLink, SkyNet, Poslaju)

.

Setiap pelanggan elnaomie.net akan menerima konsultansi sebelum dan selepas pembelian ‚ėļ
#CODShakleeKulai #CODShakleeSenai #CODShakleeJB #CODShakleeBBU #CODShakleeSingapore #CODShakleeLarkin #CODShakleePasirGudang 

1 comment for “Testimoni Set Kulit : Jerawat Yang Teruk Beransur Pulih Dalam Masa 3 Minggu Sahaja

  1. December 18, 2016 at 1:14 am

    produk-produk shaklee memang tenyata berkesan…. jom mulakan hidup anda dengan produk sumber alam semulajadi

    http://strongvits.wixsite.com/strongvits

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current ye@r *