Tips Asas Pilih Vitamin Shaklee Yang Betul Untuk Kulit Jerawat Dan Kusam

“CUKUP TAK KALAU MAKAN VIT C JE UNTUK KULIT KUSAM DAN JERAWAT SAYA NI”

.

Sepanjang saya jual Shaklee ni, banyak customer yang cari vitamin untuk repair kulit. Biasanya jerawat dan kulit kusam. 
.

Bila sebut kulit, korang mesti ingat vitamin C je kan? Kan? Betul tu, tapi paling asas sekali kena ambil protein. 
.

Tau tak sebab apa? Sebab #protein ni kerja dia repair sel-sel kulit dan sel-sel seluruh badan kita ni. Bila sel kita ni sihat, sel cantik, baru la nutrisi dari makanan ke dari vitamin c ke akan lagi cepat absorb. Efektif la senang kata. 
.

Dah makan protein, sel jadi cun melecun. Lepas tu korang makan cukup tak 3-4 hidangan sayur dan buah dalam masa 1 hari? Haaaa tak kan….tau dah 😄
.

Kalau badan tak cukup nutrisi, macam mana kulit nak glowing mowing uolsss
.

So, mesti makan Vitalea jugak. Vitalea ialah multivitamin dan multiminarel lengkap dengan iron. Umur Vitalea ni dah 100 tahun, lama kan? Memang lama 
.

Lagiiiiii 1… Sebelum makan apa-apa vitamin, cuci usus dulu dengan HERBLAX. 
.

Dah siap cuci usus, repair sel dan lengkapkan nutrisi, baru la vitamin C ke vitamin E ke Collagen dapat buat kerja dia dengan superb sekali 
.

Ni saya share tips asas supaya anda dapat hasil yang superb.
.

.

Nak repair kulit dari dalam? Whatsapp kak ell untuk consultation. Lain orang lain punca masalah kulitnya ❤❤❤❤

www.wasap.my/60167113576

✔ Nak Order? 

.

Anda boleh membuat pesanan secara online dengan hanya menggunakan kad debit/kad kredit. Klik pada gambar di bawah 👇

.

Meal Shakes Shaklee Atasi Anak Sembelit

Welcome To Shaklee Online Ordering

.

Atau 

.

Boleh hubungi saya seperti no di bawah,

☎ Whatsapp/Telegram Ell : 016-7113576

.

✔ Penghantaran ke seluruh Malaysia dan Singapura (CityLink, SkyNet, Poslaju)

.

Setiap pelanggan elnaomie.net akan menerima konsultansi sebelum dan selepas pembelian ☺

.

BAGAIMANA BELI SHAKLEE HARGA MURAH?

Ingin dapatkan Diskaun Harga Ahli 15%-33% (mengikut jenis produk), daftar sekarang sebagai ahli Shaklee. Dan nikmati potongan harga yang menjimatkan.

.

Bagaimana untuk mendaftar sebagai Ahli Shaklee? Mudah sahaja. Anda klik di sini Daftar Sebagai Ahli Shaklee

.

#CODShakleeKulai #CODShakleeSenai #CODShakleeJB #CODShakleeBBU #CODShakleeSingapore #CODShakleeLarkin #CODShakleePasirGudang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current ye@r *