Vitamin Terbaik Untuk Lengkapkan Nutrisi Kanak-Kanak Membesar Sihat Dan Bijak

Ada yang tanya, “Tak bahaya ke bagi anak-anak makan multivitamin? Tak terlebih nutrisi ke?

Hari ini, sangat sukar untuk seorang ibu memastikan anaknya boleh dapat semua khasiat seperti dalam gambar di bawah. 

Jumlah nutrisi yang diperlukan dari makanan harian untuk kanak-kanak

Anak kita minum tak susu tiga gelas sehari? 

Anak kita makan tak 4 mangkuk brokoli sehari? 

Dan yang lain-lain seperti dalam gambar? 

Kalau kita nampak, sebenarnya di rumah pun kita tak mampu nak sediakan. Jika kita sediakan pun, selalu anak enggan/kurang makan sayur, ikan dan sebagainya. 

Jadi, mana mungkin kita cakap anak kita mendapat nutrisi yang cukup dalam sehari. Betul kan? 

Penting ke anak dapat nutrisi yang cukup? 

PENTING. Sebab mereka ini sedang membesar. Kekurangan nutrisi sangat memberi kesan kepada mental dan fizikal anak. Kesan jangka masa pendek dan panjang. 

Apa kata Kak Win yang berikan Vitalea For Children kepada 3 orang anaknya yang berumur 8 tahun (kembar) dan 10 tahun. 

“Memang saya nampak kesan sangat best. Imun sistem sangat kuat. Daya fokus, daya tumpuan, stamina belajar sangat bertenaga.”

“Sebab mereka bangun seawal 5.30 pagi dan balik selewat 5.30 petang. Masa belajar mereka lama. Malam tuisyen lagi dan energy sangat maintain.”

– Kak Win, Ibu Anak 3

TESTIMONI VITALEA FOR CHILDREN

Apa kata pengguna yang lain? 

Testimoni 1

Anak ada selera makan, antibodi pun ok… Tu la nak order lagi ❤️❤️❤️

Anak ada selera makan, antibodi ok

Testimoni 2 

“Memang nampak perubahan. Ramai perasan badan dia dah naik. Jarang demam. ”

Nampak perubahan. Badan naik dan jarang demam

Testimoni 3

” Anak kak hana semput. Kalau orang lain demam, dia cepat jangkit. Alhamdulillah, selepas half bottle ni, nampak perubahan. Dia sebilik dengan adik yang sakit, tapi masih maintain lagi.”

.

Imun kuat, pergi sekolah cergas

Testimoni 4

“Dah tak ada lagi sembelit macam dulu. Jarang-jarang sekali kena selsema atau batuk. Demam pun singgah sekejap-sekejap je. Kulit dia yang allergik sebelum ni pun dah ok.”

.

Jarang kena demam, selsema dan allergik pun dah ok

Testimoni 5

“Sebelum ni nak naik berat badan susah sangat, sampaikan nampak tulang rusuk. Sekarang dah bulat.”

.

Dulu kurus sampai nampak tulang rusuk, sekarang dah bulat

Testimoni 6

“Berat dia naik 800g dalam masa sebulan. Kalau tak dulu nak naik 100g pun susah. Sampai kena jumpa pakar zat makanan..sobs!”

.

Dulu sampai kena jumpa pakar zat makanan. Sekarang dah naik 800g dalam masa sebulan

ANTARA FUNGSI VITALEA FOR CHILDREN

Inilah program terbaik seorang ibu untuk anak-anak. Berikan vitamin terbaik kerana kesannya kita akan nampak. 

Daya fikir, daya fokus, daya tahan badan, inshaAllah akan kuat. 

Nak Yang Lebih Lengkap Untuk Kesihatan Dan Minda? Dapatkan bersama Omega Guard yang kaya dengan DHA

Mengapa mesti memilih Shaklee

✔ Mendapat Kelulusan KKM

✔ Tiada Kesan Sampingan

✔ Terbukti Berkesan

✔ Terbukti Semulajadi

✔ Terbukti Selamat

✔ Harga Mampu Milik
.

NAK DAPATKAN VITALEA FOR CHILDREN HARI INI? POSTAGE KE SELURUH MALAYSIA

Daftar sebagai ahli Shaklee untuk menikmati potongan harga yang menjimatkan. 

Bagaimana untuk mendaftar sebagai Ahli Shaklee? Mudah sahaja. Klik pada “JOIN NOW” atau klik gambar di bawah


===========

CARA ORDER:

===========
☎ Call/ SMS/WhatsApp ke 016-7113576

Anda juga boleh dapatkan Vitalea For Children secara online dengan hanya menggunakan kad debit/kad kredit. 

Klik Sini Welcome To Shaklee Online Ordering



COD Shaklee Kulai, COD Shaklee Senai, COD Shaklee Skudai, COD Shaklee Taman Universiti, COD Shaklee Tampoi, COD Shaklee Bandar Baru Uda, COD Shaklee Kota Tinggi, COD Shaklee Johor Bahru, COD Shaklee Pasir Gudang, COD Shaklee Singapura (Singapore)

Email : suhaily.aj@gmail.com

Like Fb Fanpage : Success Familia

2 comments for “Vitamin Terbaik Untuk Lengkapkan Nutrisi Kanak-Kanak Membesar Sihat Dan Bijak

  1. May 22, 2017 at 1:00 pm

    Pelaburan terbaik untuk anak yang sedang membesar

  2. May 25, 2017 at 9:22 am

    Saya berikan anak saya vitalea for kids..mealshakes jg. Mmg bnyk membantu dr segi perkembangan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Current ye@r *